Εισηγητές 2014

Αντιγόνη Κατσάρα

Αντιγόνη Κατσάρα

Η κα Αντιγόνη Κατσάρα, έχει ειδικευθεί στην Εργασιακή και Οργανωτική Ψυχολογία, MSc. Εργάζεται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (εξωτερικός συνεργάτης), στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, παρέχοντας Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και συμμετέχοντας στην διοργάνωση εκδηλώσεων που στοχεύουν στη σύνδεση Πανεπιστημίου και επιχειρηματικού κόσμου (Ημέρες Σταδιοδρομίας, Εικονικές Συνεντεύξεις, έρευνες επαγγελματικής απασχόλησης).

Διαβάστε περισσότερα...
Edu job

Edu job

H Edujob e-Mentoring είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής, σε θέματα σπουδών και καριέρας για μαθητές, φοιτητές και ενήλικες και στο χώρο της εξατομικευμένης συμβουλευτικής σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς.

Διαβάστε περισσότερα...
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς ιδρύθηκε το 1997 με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια του προγράμματος Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΑΕΚ, Β’ ΚΠΣ). Σήμερα το Γραφείο Διασύνδεσης υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Διαβάστε περισσότερα...
Νίκη Μπίγγου

Νίκη Μπίγγου

H Νίκη Μπίγγου (MSc) είναι ψυχολόγος, σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην EduJob. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Διαβάστε περισσότερα...
Γιούλη Δελιέζα

Γιούλη Δελιέζα

Η Γιούλη Δελιέζα (MSc) είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας στην EduJob και Ειδικευόμενη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (COSCA). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...
Κατερίνα Στρουμπούλη

Κατερίνα Στρουμπούλη

Η Κατερίνα Στρουμπούλη είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σπουδών στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας Συμπεριφοράς, με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Art) πάνω στην Ανάπτυξη και Ψυχική Υγεία Βρεφών και Νηπίων, από το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (University of East London).

Διαβάστε περισσότερα...
Ειρήνη Βλάσση

Ειρήνη Βλάσση

Η Ειρήνη Βλάσση είναι υποψήφια Διδάκτωρ (PhD) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...

Διοργανωτής