Εισηγητές

Δημήτρης Μαραγκός

Δημήτρης Μαραγκός

Ο Δημήτρης Μαραγκός είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και μιλάει 4 ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Από τον Μάιο του 2015 είναι μέλος του Team Europe Greece

Διαβάστε περισσότερα...
Ειρήνη Βλάσση

Ειρήνη Βλάσση

Η Ειρήνη Βλάσση είναι υποψήφια Διδάκτωρ (PhD) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
Νίκη Μπίγγου

Νίκη Μπίγγου

H Νίκη Μπίγγου (MSc) είναι ψυχολόγος, σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην EduJob. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Διαβάστε περισσότερα...
Γιούλη Δελιέζα

Γιούλη Δελιέζα

Η Γιούλη Δελιέζα (MSc) είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας στην EduJob και Ειδικευόμενη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (COSCA). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Διοργανωτής